hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
446 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Adria

Saturn


Profil: Odihna / BussinesSituare: Este amplasat in centrul statiunii, pe strada principala, la aproximativ 200 de metri de plaja.


de la
322 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Aida

Saturn


Profil: Economic. Recomandat pentru odihna / Relaxare Situare: Situat la 20 m distanta de plaja, in centrul statiunii. Info: Hotelul detine 279 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa de vara si  parcare. Structura si facilitati camera: Camera dubla 3 stele- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, TV-cablu, minibar, aer conditionat, telefon, balcon. Camera dubla 2 stele- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, TV-cablu, balcon. Mic dejunul se serveste in sistem meniu fix, iar mesele principale in sistem ,, A la carte,, pe baza cardului in restaurantul hotelului, sau autoservire in Restaurantul Prahova.


de la
658 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Balada

Saturn


Profil: Tratament / Odihna Situare: Hotelul se afla in centrul statiunii la numai 20 m de plaja. Info: Facilitatile oferite sunt urmatoarele: baza de tratament proprie, terasa de vara, sala de fitness, Aqua Park si parcare cu paza. Recent renovat, hotelul ofera turistilor conditii foarte bune de cazare si distractie. Atat camerele duble, cat si apartamentele disponibile la Hotel Balada sunt mobilate cu bun gust. Structura si facilitati camera: Camera dubla- paturi twin, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon. Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon. Mic dejunul se serveste in sistem bufet, iar mesele principale in sistem ,, a la carte,, pe baza cardului in restaurantul hotelului sau autoservire in Restaurantul Cerna.


de la
616 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Cerna

Saturn


Profil: Relaxare / Tratament Situare: Este situat foarte aproape de plaja  in extremitatea nordica a statiunii. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Aqua Park Cleopatra. Info: Deoarece hotelul este dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare, iar cealalta jumatate au vedere la statiune. Turistii hotelului pot beneficia, contra cost, de acces la bazele de tratament apartinand hotelurilor ,,Hora', ,,Balada' sau ,,Sirena', aflate in imediata vecinatate.   Structura si facilitati camera: Camera dubla superioara la etaj, cu balcon- paturi twin, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, balcon, telefon. Camera dubla standart la parter, fara balcon- paturi twin, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon. Mic dejunul se serveste in sistem bufet, iar mesele principale in sistem ,, a la carte,, pe baza cardului in restaurantul hotelului sau autoservire in Restaurantul Cerna. 


de la
794 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Cleopatra

Saturn


Profil: Dedicat familiilor cu copii Situare: Situat in centrul statiunii, hotelul este la 20 m distanta de plaja. Info: Hotelul are in dotare: piscina in aer liber, Aqua Park Cleopatra, sala de fitness, bar, sala de conferinte complet utilata si centru de tratamet si wellness.  Situare si facilitati camera: Camera dubla superioara cu vedere la piscina- pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless. Camera dubla standard- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless. Camera duble economi, parter- pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem de climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless. Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, uscator de par, baie cu cada, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, balcon, internet wireless.


de la
658 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Hora

Saturn


Profil: Tratament Situare: Pozitionat in centrul statiunii, hotelul se afla la 20 m distanta de plaja, aproape de Aqua Park Balada. Structura si facilitati camere: Camera dubla- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon. Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon. Mic dejunul se serveste in sistem bufet, iar mesele principale in sistem ,, a la carte,, pe baza cardului in restaurantului hotelului sau autoservire la Restaurantul Cerna.


de la
658 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Sirena

Saturn


Profil: Tratament Situare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra. Info: Hotelul, renovat recent, detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, kinetoterapie si cura geriatrica.  Structura si facilitati camera:  Camera dubla- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus , uscator de par, sistem climatizare, TV- cablu, minibar, telefon, seif, balcon. Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, TV-cablu, minibar, telefon, seif, balcon. Mic dejunul se serveste in sistem bufet, iar mesele principale in sistem ,, a la carte,, pe baza cardului, in restaurantul hotelului sau autoservire la Restaurantul Cerna.


de la
616 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Siret

Saturn


Profil: Relaxare / odihnaSituare: Hotelul este situat in zona de nord a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele. Dispune de 153 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje si parcare.


de la
1142 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Saturn

Saturn


Profil: ConfortSituare: Hotelul Saturn este situat in statiunea Saturn, pe litoralul romanesc al Marii Negre, la 150 m de plaja, in zona centrala a statiunii, avand acces din strada principala. Info: Inaugurat in anul 2007, hotelul Saturn ofera servicii de calitate superioara cu ajutorul unei echipe de profesionisti. Este primul hotel din Romania care a obtinut eticheta ecologica pentru serviciile de cazare turistica. In zilele toride de vara va puteti relaxa in piscina in aer liber din interiorul complexului, care dispune de jacuzzi pentru adulti, precum si de o piscina pentru copii. Hotelul dispune de o sala de conferinte la standarde internationale, cu o capacitate de 80 locuri, reconfigurabila, dotata cu toate facilitatile si echipamentele (sistem de sonorizare, microfon cu si fara fir, internet wireless, laptop, copiator, fax, calculator, videoproiector, retroproiector, ecran, flipchart, aparatura audio-video). Pauzele de cafea pot fi servite in bar sau lobby bar.


de la
698 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Narcis

Saturn


Profil: Familie si copii Situare: Hotelul Narcis 3* este situat in centru statiunii Saturn, la doar 20 metri de plaja.  Info: Hotelul este renovat in 2016 si detine un total de 654 locuri, impartite in camere single si duble. De asemenea, hotelul mai detine un restaurant, bar de zi.  Structura si facilitati camere: Camera dubla superioara( etaj, cu balcon)- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon. Camera dubla standard( parter, fara balcon)- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, TV- cablu, minibar, telefon. Mic dejunul este servit in sistem bufet, iar dejunul si cina in sistem ,, a la carte,, pe baza  de card in restaurantul hotelului sau autoservire la Restaurantul Cerna.