hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

Fara oferta
Hotel La Bucovineanca

SUCEAVA


Situata la poalele Obcinei Feredeului, la confluenta raurilor Moldova si Moldovita, cu un pitoresc impresionant pe masura perspectivei pe care o are catre Muntii Rarau, Vama a Bucovinei, propune, prin maretia naturii si ospitalitatea oamenilor, vacante si concedii, sejoururi de weeckend sau loc de pornire catre Manastirile Bucovinei : Moldovita, Putna, Voronet, Sucevita, Humor, Dragormirna, Arbore sau Cetatea de Scaun a Sucevei, catre Centrul de Ceramica de la Marginea, masivele Rarau si Giumalau.Este locul ideal pentru drumetii pe carari de munte, plimbari cu amocanitaa, iesiri cu saniile trase de cai, schii si sanius pe pirtiile de la Gura Humorului si Campulung Moldovenesc. Datini si obiceiuri strabune, mestesuguri vechi precum olaritul si incondeiatul oualelor, pastrate in mintea si inima vamenilor dau sfintenie acestor locuri.Pensiunea isi asteapta turistii. intr-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare in 15 camere in care depun toate eforturile ca oaspetii sa se simta mai bine ca acasa. Este locul ideal pentru drumetii pe carari de munte, plimbari cu amocanitaa, iesiri cu saniile trase de cai, schii si sanius pe pirtiile de la Gura Humorului si Campulung Moldovenesc. Datini si obiceiuri strabune, mestesuguri vechi precum olaritul si incondeiatul oualelor, pastrate in mintea si inima vamenilor dau sfintenie acestor locuri. Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant.Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.Veniti la Vama sa va intilniti, deopotriva, cu natura, ospitalitatea si traditia! Pensiunea La Bucovineanca va asteapta sa ii treceti pragul ca oaspete si viitor prieten.


de la
1971 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel Sonnenhof

SUCEAVA


Hotelul Sonnenhof este situat la 16.9 km de Aeroportul International Suceava. La Manastirea Hagigadar, cunoscuta sub numele de Biserica Dorintelor ajungeti printr-o simpla plimbare intrucat se afla la 0,9 km de hotel, in timp ce Cetatea Sucevei si alte monumente istorice ce merita vizitate se afla la o distanta de 5-6 km de hotel.


Fara oferta
Hotel Continental Suceava

SUCEAVA


Continental Suceava este un hotel in Suceava care ofera cazare centrala in oras. Hotelul este central in Suceava, aflandu-se in imediata apropiere a principalelor atractii turistice. De asemenea, hotelul de 3 stele se afla in vecinatatea obiectivelor de business din oras. In 1970 cladirea hotelului a primit premiul Uniunii Arhitectilor, fiind exemplificat in literatura de specialitate din prezent. Asadar, daca doresti cazare in Suceava, hotelul nostru de 3 stele este locul potrivit!


Fara oferta
Hotel Villa Alice

SUCEAVA


Pensiunea Villa Alice**** Suceava are o amplasare exceptionala fiind situata ultracentral, dar intr-un loc linistit, langa parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind in imediata apropiere a principalelor institutii ale statului, municipale sau judetene, a celor mai bune restaurante si a monumentelor si atractiilor turistice mai importante.