hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
536 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Campina

TECHIRGHIOL


Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol.Descriere:   Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble. Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa. Camere: Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider. Facilitati hotel: informatii turistice, AC, parcare. 


de la
670 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Olt

TECHIRGHIOL


Localizare: Vila se afla localizata in statiunea Techirgiol, in centrul orasului, la  mai putin de 5 minute de mers pe jos de Manastirea Sf. Maria si de faleza lacului TechirgiolDescriere. Vila are o capacitate de cazare de 28 de locuri repartizate in 14 camere duble, sunt clasificate la o stea, conditiile de cazare fiind peste clasificarea pensiunii. Marea majoritate a turistilor care trec pragul pensiunii, beneficiaza de tratament contracost la Baza de Tratament a Manastirii Sf. Maria, unde se pot trata afectiuni reumatismale, dermatroze, hipotiroidie,limfatism, rahitism, decalcifiere, fracturi ale oaselor membrelor , slabiciune fizica.


de la
3222 LEI
camera / sejur
6 noptiHotel Sfanta Maria

TECHIRGHIOL


Localizare:  Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.Descriere: Hotelul detine un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de  tratament  electroterapeutic, un cabinet de tratament de unde scurte. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie.Camere: Hotelul are o capacitate de 70 de camere, dotate cu TV, frigider si grup sanitar propriu.Facilitati hotel: baza tratament, informatii turistice. 


de la
804 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel HOTEL ANINA

TECHIRGHIOL


Localizare: este amplasat in centrul orasului Techirghiol, intr-o zona linistita, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Maria si la 2 minute de mers fata de lacDescriere: Hotelul dispune de 37 de camere si 4 camere single, restaurant, terasa, bar. Unitatea a receptionat in toamna anului 2022 un corp nou de hotel (corp C), marindu-si capacitatea de cazare cu 42 locuri in camere duble matrimoniale, dispuse pe 3 nivele. Camere:  Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, balcon, baie cu dus.Facilitati hotel: parcare, wi-fi, cutie de valori la receptie, tratament.


de la
754 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Rosiem House

TECHIRGHIOL


Localizare: este situata in Techirghiol, fiind o  pensiune turistica de 3 margarete si totodata un centru de sanatate si este amplasata in centrul orasului la aproximativ 100 m de lacul Techirghiol si in apropierea Teatrului de vara Jean Constantin.Descriere: Construita in 2014, Rosiem House  este un loc excelent  pentru cei care doresc petrecerea unei vacante linistite, sau pentru cei care doresc sa se bucure de beneficiile terapeutice oferite de namolul sapropelic din lacul Techirghiol.Camere: Rosiem House dispune de 4 camere duble si 2 apartamente dotate cu  mobilier modern,  aer conditionat, tv LCD , uscator de par, minibar, baie cu dus si wi-fi gratuit . Facilitati hotel: gradina cu loc pentru bbq, terasa cu sezlonguri, jacuzzi, cazi pentru tratamente cu namol, camere cu balcon, wi-fi.


Fara oferta
Hotel Elina

TECHIRGHIOL


Localizare:    Elina este situat in localitatea Techirghiol intr-o zon linistit, la doar 400 metri de lacul cu acelasi nume si la 3 km de Marea Neagr. Statiunea Techirghiol permite astfel celor care aleg aceast destinatie s fac plaj la Marea Neagr sau la malul lacului pe plaja de curand amenajat, unde se afl si o piscin olimpic.Descriere:   Elina a fost inaugurat in anul 2016 si ofer 14 locuri de cazare in 6 camere spatioase, complet utilate pentru a satisface toate gusturile. Vila dispune de o curte dotat cu un loc de joac pentru copii. in curte sunt amenajate de asemenea o teras acoperit si un grtar, oferind astfel conditii deosebite si reconfortante pentru servitul mesei si odihn.


Fara oferta
Hotel CRISTIAN

TECHIRGHIOL


Situat in oraşul Techirghiol din judeţul Constanţa şi la 32 km de Mamaia, Vila Cristian oferă bucătărie, terasă şi grătarNewsletter

Contacteaza-ne la
0244 542 542
dispecerat@bibi.ro

Ne gasesti si pe:


SC BIBI Touring Touroperator SRL
Punct de lucru: Ploiesti, Str. Trorus, nr.4, Ploiesti, Prahova
Sediu Social: Str. Str. Dambovita, nr. 33, Ploiesti, Prahova
CUI: RO 15490210
J29/938/2003
© 2023 | Bibi Touring Touroperator SRL