hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
843 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Ambient

Brasov


Profil: Familie si copiiSituare: Avand o locatie ideala in centrul orasului Brasov, la cateva minute de monumente istorice, baruri elegante si magazine exclusiviste, acest hotel este un punct de referinta pentru cazarea de lux.Info: Oaspetii se pot bucura de mese la restaurantul hotelului, precum si de mese festive in zilele de sarbatoare, la un cost suplimentar.Dotari camere: Hotelul are in dotare 71 de camere structurate in 15 camere de 3 stele si 56 de camere de 4 stele, dotate cu aer conditionat, baie in camera, uscator de par, TV, frigider, internet, seif, minibar, balcon.Facilitati: Hotelul dispune de facilitati precum bar, internet wireless, jacuzzi, parcare, restaurant, room service, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, spalatorie si terasa. 


de la
396 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Unirea

IASI


Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA HOTEL & SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale.Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA Hotel & SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale. Dotat cu facilitati moderne si usor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cel de placere. Hotelul ofera gratuit oaspetilor sai parcare securizata pe toata durata sejurului, mic dejun inclus in pretul cazarii si internet Wi-Fi si wired in camera si in toata unitatea hoteliera.


de la
873 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Pleiada Boutique

IASI


Pleiada Boutique Hotel este unicul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita si retrasa a Iasului. La doar sapte minute de mers cu masina pana in centrul orasului, locul este o oaza de liniste, plin de sunetele naturii si de unde rasariturile si apusurile sunt un real spectacol. Pleiada Boutique Hotel este locul ce imbina in mod ideal resursele generoase si cultura ospitalitatii. Hotelul este definit de eleganta clasica, in deplina armonie cu farmecul discret, exprimate prin piesele de mobilier, distributia camerelor, conceptul evenimentelor din cadrul hotelului si a parteneriatelor culturale. Cromatica mobilierului din camerele de 5 stele este inspirata de elementele naturii: Apa, Aer, Foc, Lumina, Pamant, Lemn. De asemenea, hotelul dispune si de patru apartamente. Camerele si apartamentele sunt dispuse pe cele cinci etaje ale hotelului.