hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
1311 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel HOOK OF LOVE cm

23 August


Localizare: Hook of Love  este o unitate noua +14, localizata la granita dintre 23 August si Olimp, in apropierea celebrului restaurant Popasul Pescarilor.Descriere: Hook of love este locul in care natura, arta si intelepciunea ancestral coexist intr-un sanctuar al regsirii de sine si al relaxrii. Pe acest liman unde pmantul intalneste marea, elementele primordiale te readuc la originea tuturor lucrurilor si iti dau puterea de a-ti vindeca mintea si trupul, in timp ce te unesc cu adevrata ta identitate de fiint spiritual. La Hook of love regsirea Paradisului pierdut si reconectarea cu tine insuti si cu lumile din jur primesc un nou sens.


de la
357 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel ANACRIS GUESTHOUSE cm

Costinesti


Profil: Relaxare si confortLocalizare: Unitatea se afla localizata in partea de sud a statiunii Costinesti in imediata apropriere a parcului de distractii si gara. Traversand linia ferata se afla Teatrul de vara Costinesti, terasa White Horse si Disco Ring. Cea mai apropriata plaja se afla cea din zona Obeliscului, urmand din zona Disco Tineretului.Descriere: Toate camerele sunt dotate cu TV LED sau LCD. Vila Anacris Guesthouse ofer camere cu aer conditionat si WiFi gratuit.De asemenea, camerele includ un minibar . Bile private sunt prevzute cu cabin de dus. Oaspetii au la dispozitie o teras si facilitti de grtar. 


de la
1578 LEI
camera / sejur
2 noptide la
2930 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel Phoenicia Boutique cm

Mamaia Nord - Navodari


Profil: Adults onlyLocalizare: Phoenicia Boutique, este localizat in Mamaia Nord - Navodari, la 20 de metri de plaja.Descriere: Phoenicia Boutique Hotel, inaugurat in vara 2019, vine in intampinarea oaspetilor si cu servicii la cele mai inalte standarde, o locatie inedit, la cativa metri de plaj si poate cel mai important, cu dorinta de a demonstra c litoralul romanesc merit s revin pe podiumul mondial al turismului.