hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
1937 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Delta Dunarii


Profil: Familii cu copiiLocalizare: Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.Descriere: Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu.  Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.


de la
776 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel Sulina

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copii. Localizare: Hotel ,,Sulina International', clasificat din 2016 la 4 stele, este localizat in zona de sud a statiunii Mamaia, la 50 de metri de plaja. Hotelul se bucura de vecinatatea celor mai importante atractii turistice ale statiunii Mamaia, fiind pozitionat la mijlocul distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta.Camere: Hotelul ,,Sulina International' dispune de un numar total de 156 de camere, dintre care  74 duble standard (clasificate la 3* datorit dimensiunilor camerei, dar cu facilitati identice celor de 4*), 72 de camere duble superior si 10 apartamente, toate clasificate la 4*.Resturant: Restaurant Aqua(este la parter si are capacitate de 80 de locuri, iesire la terasa dinspre mare)Restaurant Velvet(este la etajul 1 si are capacitate de 180 de locuri si are vedere la mare)


de la
2486 LEI
camera / sejur
12 noptiHotel Paradiso

Mangalia


Profil: TratamentLocalizare: Hotel Paradiso este localizat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si la 250 metri de centrul statiunii. Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.Descriere: Hotelul Paradiso a fost renovat in totalitate in anul 2006 si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai. Cunoscut in trecut sub numele de Hotel Mangalia-Siemens, Hotelul PARADISO ofera camere  renovate care  dispun de: mobilier nou, baie cu dus, uscator de par, televizor color, frigider, telefon cu linie internationala, instalatie de aer conditionat, internet wireless incepand din primavara anului 2015 Hotel PARADISO  pune la dispozitie si o parcare de 120 de locuri pazita si supravegheata video.in cadrul hotelului functioneaza un cabinet de Geriatrie - Ana Aslan, un cabinet de Reflexologie si masaj si un bazin cu apa sulfuroasa