hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
6920 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel . Afrodita Resort Spa (CM)

Baile Herculane


Situat in centrul statiunii, Afrodita Resort and Spa imbina confortul cu beneficiile terapiilor balneare. Istoria locului, natura cu rezervele inepuizabile pentru sanatate, legendele despre zei si zeite, ce duc faima statiunii in viitor, sunt toate mixate in designul deosebit. Facilitatile, atentia la detaliu si caldura oamenilor de aici intregesc ambientul ideal de vacanta. Pentru pachetele care includ si tratament balnear, turistii au obligatia sa prezinte CARDUL DE SANATATE si o trimitere de la medicul de familie. Izvoarele cu apa termala se afla la aproximativ 2 km, iar Parcul National Domogled la 10 km distanta.Taxa de statiune nu este inclusa in tariful afisat, turistii vor achita contravaloarea acesteia la check-in. Animalele de companie nu sunt acceptate.


de la
5056 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel . Diana Resort (CM)

Baile Herculane


Hotelul Diana este situat in frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale. Pentru pachetele care includ si tratament balnear, turistii au obligatia sa prezinte CARDUL DE SANATATE si o trimitere de la medicul de familie.Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.Facilitati generale: receptie deschisa non-stop, 2 saloane de restaurant, 2 sali de conferinte, piscina exterioara cu apa incalzita (in sezon), centru de tratament, sala de sport, centru wellness si Spa, centru de fitness, camera de bagaje,terasa la soare.Accesul animalelor de companie nu este permis.


de la
6951 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel Diana Resort

Baile Herculane


Hotelul Diana este situat in frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale.Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.Facilitati generale: receptie deschisa non-stop, 2 saloane de restaurant, 2 sali de conferinte, piscina exterioara cu apa incalzita (in sezon), centru de tratament, sala de sport, centru wellness si Spa, centru de fitness, camera de bagaje,terasa la soare.Taxa de statiune nu este inclusa in tariful, turistii vor achita contravaloarea acesteia la check-in.Accesul animalelor de companie nu este permis.


de la
8050 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel Afrodita Resort Spa

Baile Herculane


Situat in centrul statiunii, Afrodita Resort and Spa imbina confortul cu beneficiile terapiilor balneare. Istoria locului, natura cu rezervele inepuizabile pentru sanatate, legendele despre zei si zeite, ce duc faima statiunii in viitor, sunt toate mixate in designul deosebit. Facilitatile, atentia la detaliu si caldura oamenilor de aici intregesc ambientul ideal de vacanta. Izvoarele cu apa termala se afla la aproximativ 2 km, iar Parcul National Domogled la 10 km distanta.Taxa de statiune nu este inclusa in tariful afisat, turistii vor achita contravaloarea acesteia la check-in. Animalele de companie nu sunt acceptate.Newsletter

Contacteaza-ne la
0244 542 542
dispecerat@bibi.ro

Ne gasesti si pe:


SC BIBI Touring Touroperator SRL
Punct de lucru: Ploiesti, Str. Trorus, nr.4, Ploiesti, Prahova
Sediu Social: Str. Str. Dambovita, nr. 33, Ploiesti, Prahova
CUI: RO 15490210
J29/938/2003
© 2023 | Bibi Touring Touroperator SRL